Naar de content

Villatent

Coördinator Klantgeluk

Zoek je een zelfstandige functie met gezellige collega’s?

Ben je graag dienstverlenend en vind je het leuk om met mensen te werken? Lees snel verder, want misschien ben jij wel de coördinator klantgeluk waar Villatent naar op zoek is!

Hoe ziet de functie er uit?

Als coördinator klantgeluk ben je het aanspreekpunt voor (potentiële) gasten en adviseer je hen tijdens het volledige boekingsproces. Je draait de afdeling zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hieronder vallen bijvoorbeeld de administratieve verwerking en controle van boekingen. Daarnaast verzorg je de financiële afhandeling en zorg je voor een vlekkeloze Villatent klantreis van begin tot eind. Je bent hét aanspreekpunt van onze gasten voor, tijdens en na hun verblijf. Je staat in contact met campings voor het uitwisselen van informatie en werkt nauwkeurig om alle gegevens actueel en correct te houden. In deze rol bied je persoonlijke en klantgerichte service om de gast een optimale Villatent ervaring te bieden.

Wat mag je van Villatent verwachten?

Arbeidsvoorwaarden conform CAO recreatie

Pensioenregeling conform CAO recreatie

Salarisindicatie op basis van de ervaring die je meebrengt

Informele werkplek met een klein team gezellige collega’s

Zeer aantrekkelijke korting op jouw glamping vakanties door heel Europa

Regelmatig gezellige borrels en uitjes

Kom werken op ons gezellige kantoor in Renswoude!

Wij zijn Villatent, dé specialist in unieke glamping vakanties. Glamping is een vakantie- en reisconcept, dat luxe van thuis combineert met de charme van kamperen. Die combinatie maken wij met onze compleet ingerichte safaritenten waarbij gemak, luxe en ontspanning centraal staan. Als touroperator bieden wij vakanties aan door heel Europa op meer dan 50 campings. We zijn een professioneel bedrijf met een klein en gedreven team.

Wat zoeken we in jou?

Een proactieve houding (ervaring in branche is een pré)

Je bent communicatief vaardig en zelfstandig in je werk

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk (meer talen is een grote pré)

Gastvrije houding

Je kunt schakelen in een dynamische omgeving

Minimaal MBO werk/denk niveau

+- 32 uur per week beschikbaar; mag over 5 dagen worden verdeeld

Een kleine sfeerimpressie

Werken bij Villatent

Sollicitatieprocedure 📩

Enthousiast geworden of meer weten? Solliciteer dan via het onderstaande formulier of mail naar hr@donselaargroep.nl voor meer informatie.

Na jouw sollicitatie neemt Kirsten zo snel mogelijk contact met je op. Zien wij een match? Dan nodigen we je met heel veel plezier uit op een kennismakingsgesprek. De rest van de procedure zal tijdens dit gesprek met je worden afgestemd.

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Hidden
    Hidden
    Hidden
    Hidden
    Hidden
    Hidden

    Stel je vraag aan Kirsten

    Vragen over deze vacature?

    Kirsten